onsdag, november 01, 2006

Bibsys

Sitter her på kurs og dingler med beina. Så langt har det vært en gjennomgang av det man vanligvis er borti i bibsys utlåns-del, dvs akkurat de tingene jeg har jobbet med i et halvt år nå. Ser av programmet at det skal komme mer om reserveringer senere i dag - der har jeg tenkt å være slem og stille ekle spørsmål, for vi har hatt problemer med bøker som reserveres og settes til avhenting vs hvilket dok-id man har reservert på. Det skjer en krasj der ved utlån. Innen den tid leker jeg forum-junkie. Morgendagen skal ta for seg purringer og andre festlige ting jeg overhodet ikke har vært borti, det bør bli noe mer interessant enn gårsdagen og dagen ><

Sko og skjørt funket ok sammen, ble i det minste godkjent av Øystein (selv om han aldri egentlig har likt de skoene). Tenkte å ta et bilde, men mobilkameraet mitt har dødd på seg - jeg må levere den inn (bare et halvt år siden den ble kjøpt, så det bør være garanti på den enda).

Digger å ha noen dager i Oslo. Selv om det er kaldt og vått og miserabelt er det ganske ok å rusle ned til sentrum fra høgskola. Jeg hadde det faktisk veldig bra det året jeg studerte her! Masse gode minner :)


[Edit: sier kursholder "sant'ja" en gang til så skriker jeg!]

5 kommentarer:

lunacia sa...

Var koselig å studere med deg! Gleder meg til café!

Olava sa...

Er det en tronjæmmer du har fått til kursholder, eller?!

Skal på kurs i utlån i micromarc i neste uke, og det er ikke alltid ting henger så godt og logisk sammen der heller asså ;-)

Stjernesøkeren sa...

lunacia: jaaa, kjempekos å gå på kafe etter å ha vært "på skola" igjen! *lengte litt tilbake*

må treffes litt raskere igjen ;)

olava: jepp, tronjæmmer så det halve hadde vært nok :) fryktelig koselig og flink altså, det er ikke det. det er bare den der sant'ja for annahver setning som gjør meg smågal...

Heidi-Hopp sa...

The hot librarian Vet hvordan det skal gjøres... Scroll til 16.oktober 2003

Stjernesøkeren sa...

hehehehe - huff da.

desverre sjeldent alkohol er involvert i bibsyskurs... burde kanskje vært det? *vurdere medbragt for morgendagen*