tirsdag, september 04, 2007

Ønskes: Nytt immunforsvar

Hadde noen fortalt meg at de hadde alle plagene jeg har hatt de siste to ukene, så hadde jeg stemplet dem som hypokondere. Nå blir jeg vel stemplet selv, men de foregående ukene har altså sett sånn ut:

Uke 1: Betent visdomstann, kjevemuskulatur og hals. Seks dager på suppe før penicilinen funka og munnen kunne åpnes igjen.

Uke 2: Direkte etter endt penicilinkur kom tidenes forkjølelse med feber, sår hals og mer snørr enn en kropp skal kunne produsere. Forkjølelsen sparket også i gang et helvetes forkjølelsessår. Hele underleppa mi er nå en stor skurv. Et par dager senere, når forkjølelsen begynnte å roe seg, satte en ørebetennelse i gang.

Denne uken: I går fikk jeg plukket ut visdomstannen - det var gudskjelov superenkelt! Du vet ting vil gå bra når tannlegen ser på bildene og utbryter "for en SØT liten tann!". Helt uten røtter, bare å vipse ut. Det blør litt, men jeg har ikke trengt smertestillende. Det eneste som gjenstår er å gjør ferdig penicilinkuren for ørebetennelsen, og å la leppa få gro.

Hvis det ikke snart oppstår noen penicilinresistante bakterier i kroppen min, da vet jeg ikke HVA som vil få dem til å bli resistante...

(Det hører vel med til historien at jeg kun har tatt penicilin en gang tidligere - da også pga øret - og at jeg har perfekte tenner - har aldri trukket, boret eller fylt. Så SÅ synd på meg er det vel strengt tatt ikke :D)

1 kommentar:

Snuppelura sa...

Og nå kan det vel ikke bli noe annet enn bedre? (Alltid optimistisk her i gården, ja ;) )