torsdag, september 06, 2007

Hverdagspost #2

Ah. Immunforsvaret ser ut til å ha våknet og slår tilbake - forkjølelsen er redusert til bittelitt snufsing, øret er nesten helt bra, og visdomstanna ga seg helt uten videre problemer :)

Høsten er her, i går red jeg med favorittullgenseren min - en tynn, supermyk genser i den mykeste ulla tenkelig og deilig høy hals. I tillegg er det nå slått på alle jordene, innsektene har minsket i antall, og det begynner å bli fine farger på trærne. Det finnes ikke en bedre tid å være hesteeier på!

Gårsdagens tur ble ridd i selskap med Kjærsti på stallen - av og til er det utrolig deilig å ri alene og la resten av verden forsvinne mens man bare fokuserer på hesten, mens andre dager (som i går) er det sjelerens å ha noen å skravle med mens man rir sammen gjennom skogen. Turen ble avsluttet med full sprint over et jorde, noe begge hestene så ut til å sette umåtelig stor pris på. Vi ankom stallen svette og lykkelige alle fire.

Ellers skjer det vel ikke så mye her om dagen, jeg bruker nesten all tiden min i stallen. Har kjøpt fancy ny ridebukse og greier!

Har også funnet ut at jeg har kjøpt en hest som ikke er farge-ekte. Når jeg kjøpte henne i vår var hun nemlig svart - og det står det også i hestepasset at hun er. Men nå er hun da vitterlig blitt nesten lysebrun!

Ingen kommentarer: