tirsdag, august 21, 2007

Guild-treff


Tilstede: Fearean, Yunalesca, Vesendreper, Feya, Nikkita, Mictian, Everlaster, Lemuria, Natje, Ceana og Nightdruid.

Guild-treffet var en stor suksess! Vi ble ikke så mange - bare 11 stk (det var vel meningen at det skulle komme 3-4 til), men vi hadde det utrolig koselig!

Vi fløy til Amsterdam på fredag, hvor vi ble møtt av Nikkita og Mictian (jeg bruker nickene vi har fra WoW - Nikkita blant annet har et navn med fler i'er og j'er enn jeg klarer å stokke). De var ikke så veldig kjent i Amsterdam selv, men vi fant den gamle bykjernen og fikk med oss kanaler, husbåter, skjeve mursteinshus, blomstergaten, marked og palasset. Etter å ha trasket beina såre kjørte vi ned til Nikkitas hus like utenfor Rotterdam og spiste ekstremt god kinesisk takeaway. Hvorfor er ikke kinaresturantene her i landet noe flinke til å lage mat?

Lørdag morgen pakket vi oss inn i bilen igjen og kjørte et par timer, over grensa til Belgia. (Husker ikke navnet på stedet lenger, en bitteliten landsby ute på landet.) Natje og Yunalesca leier et gedigent (om enn litt slitent) hus med stor hage - plenty med plass til partytelt og overnattingstelt. Alle hadde spyttet i 25 euro på forhånd, og Natje og Yuna hadde kjøpt inn og tilberedt enorme mengder med grillmat og tilbehør. De hadde også leid en kjøledisk og fylt den med alle mulige flytende godsaker. Størst suksess blant oss jentene var uten tvil den rosa champagnen! (Mye bedre enn det høres ut som ;)) Resten av natta ble tilbragt i partyteltet eller rundt bålet, med mye prat og latter.

Vi fikk oss litt søvn i lånte soveposer og telt, kun forstyrret av Mictians ekstreme snorking... Morgenen startet tregt, men humøret steg ettersom alle fikk i seg store mengder kaffe og en god frokost med mye egg og bacon.

Nikkita som skulle kjøre oss tilbake til Amsterdam var en av to som ble ordentlig dårlige og var overhodet ikke i stand til å kjøre med det første. Derfor fikk vi sitte på med Fearean og Feya til huset deres i Rotterdam. Fear og Feya er kanskje de vi har hatt mest med å gjøre i guilden, og det var kjempekoselig å få se huset deres - og hunden Sam og siameseren Ozzy.

Som avslutning tok vi toget fra Rotterdam til Amsterdam, og kom oss endelig hjem, sent på søndag.Ingen kommentarer: