tirsdag, juli 31, 2007

Stille før stormen

Så langt er jeg den eneste som er tilbake på jobb etter ferien. Det er i grunnen skikkelig godt! Hele bygget her er stille, det eneste som forstyrrer er snekrene nede i første. Om en uke kommer nok de første studentene til å dukke opp igjen. De som skal i gang med større oppgaver og vil komme i gang fortest mulig, og de nye studentene som har fått tilsendt pensumlister og tror de skal få lest alle bøkene den første uka. De er så søte! Helsesøstre og jordmorstudenter som blar i bøkene med stjerner i øynene og henrykt forteller oss at de GLEDER SEG!

Men enn så lenge er det stille her. Jeg har fått unna bestillinger og post som har samlet støv over sommeren, nå gjenstår bare litt retur og generell rydding, så er det meste klart.

Senere i dag kommer det ei til, og i morgen to til - men akkurat nå er det bare meg, stillheten mellom bokhyllene, sola på glasstaket og koppen med blå java.

3 kommentarer:

elin sa...

Jeg starter igjen på mandag. Har planer om katalogisering og rydding. ;) Og så må jeg lage opplegg til brukeropplæring og bestille noen bøker...

Olava sa...

Jeg starter også på mandag, men kan se frem til annenhver fredag fri, skal se jeg dukker opp i lunsjen en dag :D

Stjernesøkeren sa...

Elin: det går mye tid med til brukeropplæring her også på starten av året :)

Olava: det høres deilig ut i grunnen - gleder meg til å se deg igjen.