tirsdag, mai 15, 2007

Rideferiespenning

St. Hans-helga skal mor og far gå fra hytta til Imsdalen. Det er ca 16 km, og jeg vet at iallefall første delen av turen er fint rideterreng. Etter en overnatting i Imsdalen går turen tilbake. PERFEKT som som en første fjelltur med Alma!

Jeg har drevet med hest fra jeg var 5 år, men har aldri vært på noen lengre tur med hest, så nå gleder jeg meg som en liten unge. Jeg har bestilt saltasker og greier :)

Utfordringen er selvfølgelig, hva i all verden skal man pakke? Jeg tenkte å ta med en rull strømtråd, og en liten batteripakke. Så bør jeg vel ha en tang så jeg kan få av eventuelle sko som løsner ... for en dag klarer hun vel gå uten sko om det skulle gå så galt. Så må jeg ha litt til sårstell, og et langt leietau og grime. En børste, hovskrape, en liten bøtte og kraftfor. Et håndkle/teppe/ekstra shabrack som kan legges i mellom hvis noe av utstyret skulle begynne å gnage?

Jeg kjenner entusiasmen stige og produktiviteten her på jobb synke. Enda godt vi har begynt med sommertid nå, så jeg kan gå hjem en time tidligere!

1 kommentar:

elin sa...

Nå ble jeg skikkelig msunnelig!