fredag, mai 18, 2007

Biblioteket på facebook

Nå har jeg lekt litt med tryneboka, for å se om biblioteket kan bruke den til noe fornuftig. Første forsøk var å lage en gruppe for biblioteket - noe som seff var helt dødfødt, ettersom ingen viste noen som helst interesse for å melde seg inn. Deretter la jeg inn en "biblioteket svarer" tråd i forummet for Høgskolen i Akershus-gruppa, samt annonserte "tilbudet" på veggen i samme gruppe. Hittil har jeg fått ett spm, og en tilbakemelding om at det er et kjempetilbud (men han hadde ikke noe å spørre om sånn i farten). Vi får se hvordan det går :)

4 kommentarer:

Grombaben sa...

Det er en ekte 2.0 bibliotekar ja! :)

Stjernesøkeren sa...

Man må jo prøve! Jeg har egentlig laget en blogg for biblioteket også, men fikk streng beskjed fra webmaster om at vi skal helst bruke websidene ... forståelig nok, ettersom jeg selv har vært med på å nekte fagavdelingene å utagere med egne sider ved sidenav det offisielle designet ;)

Stjernesøkeren sa...

Det som virkelig er morsomt i disse dager med avis-dissing av facebook er at jeg får faktisk betalt for å bruke litt tid der inne... ;)

Snåta sa...

Hei og takk for sist! (Web 2.0-seminar 1.gang) Jeg har meldt meg på denne lista i Facebook og lagt inn én kommentar. Hvordan synes DU det fungerer?