mandag, juni 11, 2007

Late sommerdager

Helgen ble tilbragt med å gjøre minst mulig. Vi flyttet oss rundt etter sol og skygge på plenen med store glass is-te og bøker. Kattene lå for det meste strødd - de orket maks ti skritt før de veltet over og ble liggende på gulvet (for EN gangs skyld er jeg glad for at vi har laminatgulv som til enhver tid er iskaldt!). Hesten lå også strødd, jeg fikk beskjed om at flere på stallen trodde hun hadde dødd, for hun lå rett ut i innhegningen. Vi har forøvrig snudd døgnrytmen til hestene nå, de står inne på dagtid i den varmeste perioden, og ute om natta.

Både hesten og jeg venter ivrig på tirsdagens "kjølighet" (de har lovet 25 grader eller kaldere *fnis*) - for slik det er nå har vi tatt en liten ferie fra rideturer. I stedet har vi ruslet langs småveiene og gresset - tiden for sommerbeite nærmer seg, og det er greit å slippe en for brå overgang fra høy til saftig sommergress.

Feriepengene kom i dag, og jeg unnet meg et øyeblikks glede over å se summen på kontoen før jeg overførte penger til felleskontoen, ymse bedrifter og til Øystein. (Skylder stadig Øystein litt penger, men han må nesten vente på skattepengene før han får resten...) Jeg kommer ikke akkurat rik ut av denne sommeren, men jeg får i det minste rettet opp vårens stadige røde tall på kontoen, og forhåpentligvis klarer jeg å holde det slik.

Det eneste jeg SKAL unne meg av privatinnkjøp fremover er vel i grunnen den kommende boken av Peter F. Hamilton, The dreaming void som jeg gleder meg stort til!

Ingen kommentarer: