onsdag, februar 21, 2007

Kosebok

Jeg begynte så tappert på Survivor av Chuck Palahniuk (han som har skrevet Fight Club - boken som ble til veldig bra film), men det tok aldri helt av. Survivor er en meget spesiell bok, egentlig akkurat slik som jeg liker det - men som akkurat nå er litt for slitsom å lese. Kort fortalt: hovedpersonen sitter helt alene i et fly han har kapret (piloten fikk hoppe ut i fallskjerm) og forteller sin historie til den svarte boksen... Og det er en rimelig "anderledes" historie, for ikke å snakke om tidvis svært grusom. Les gjerne mer selv på amazon.com

Jeg er nok inne i en liten lese-stillstand om dagen - sitter en del overtid på jobben i forbindelse med et prosjekt, mens de fleste kveldene blir tilbragt i stallen, og når jeg kommer hjem derifra er jeg som regel så sliten at litt mat, litt tv-titting og en dusj er alt jeg orker før jeg legger meg.

Etter å ha slitt litt med Survivor fant jeg ut at dette gidder jeg ikke - så den ble pent lagt på nattbordet. I stedet fant jeg frem Harry Potter and the Half-blood Prince. Kosebok! Jeg sliter alltid litt med å omstille meg til barne/ungdomsbokmodus, men når jeg klarer det er dette bare ren nytelse og avkobling.

Såh, oppsummert post: Harry Potter lest, Survivor på standby.

3 kommentarer:

lunacia sa...

Jeg leser også Harry Potter for tiden, men har startet fra starten av. Har som mål å lese alle før nye boka kommer 21. juli. :)

Snuppelura sa...

Jeg driver og vurderer å gjøre det samme som deg, Lunacia.. da burde jeg vel kanskje begynne snart? ;)

Stjernesøkeren sa...

Det går ganske fort å blåse igjennom dem :) The Half-Blood Prince tok meg tre ettermiddager.